You are here
Home > Dansen

Showdance

Showdance is gericht op het dansen achter de artiest op het podium, op festivals en andere evenementen. Bij showdance wordt vaak tekst uitgebeeld, of wordt een verhaal verteld door middel van dans. Showdance is dan ook niet zomaar een stijl. Het is vrolijk, uitbundig en groot en op de muziek van nu, en zorgt voor extra veel beweging en uitvoeringen.
Bij de showdance groep worden de kinderen extra veel betrokken bij van het kiezen van nummers, het improviseren van dans en het meedenken voor bepaalde evenementen. Ook deze les is bedoeld voor kinderen van 8 tot 12 jaar.
             

The Next Generation

The Next Generation is de dansgroep voor jongens en meisjes van het voorgezet onderwijs. Deze dansgroep ontwikkeld zich met verschillende stijlen en neemt deel aan verschillende wedstrijden, dansprogramma's en ontvangt workshops van verschillende dansers wereldwijd. Bij 'The Next Generation' wordt er veel van je verwacht. Discipline, doorzettingsvermogen, aanwezigheid en eigen inbreng. Talent en een goede eerste basis is een pré voor deze dansgroep.
Top

Nog meer GTVK zien? Bekijk onze socials.